Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coincheck Kripto Para Borsasının Yönetimi Değişiyor!

Japonya menşeli kripto para borsası Coincheck‘in yanı sıra birden fazla finansal kurumun sahibi olan Tokyo merkezli finansal hizmet şirketi The Monex Group, yakın zamanda yaptığı duyuru ile iştirakleri ve alt şirketlerinin yönetiminde değişikliğe gittiğini belirtti.

Çarşamba günü şirket tarafından yapılan açıklamaya göre firma iştirakleri arasındaki yönetim yapısını güçlendirmek ve bunlar arasındaki iş birliğini arttırmak için bu denli büyük değişimlere imza attı. Yapılan tüm değişimler 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerlilik kazanacak.

Monex Group’un başkanı ve Temsili CEO’su olan Oki Matsumoto, bundan sonra Monex Inc.’nin ve kripto para borsası Coincheck’in de temsili yöneticisi ve başkanı olarak görev alacak. Monex bünyesinde Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Yuko Seimei de bundan sonra firmanın temsili yöneticisi olarak görevine devam edecek. Seimei bunun yanı sıra şirketin yatırım işlerine ve Japonya içerisindeki büyümesine odaklanacak.

Bunun yanı sıra yapılan açıklamada Monex çalışanlarının ”agresif bir şekilde” iştirak firmalar içerisinde yönetimsel pozisyonlara getirileceği de belirtildi. Coincheck kripto para borsasının mevcut üç yöneticisi ise eş zamanlı olarak Monex Group Yönetici  Müdürleri olarak devam edecek ve Monex Group’a bağlı şirketler arasındaki iş birliğini arttırmayı amaçlayacaklar.

Coincheck kripto para borsası geçtiğimiz tarihlerde dünyanın en büyük kripto para borsası hacklenmelerinden birisini yaşamış ve 530 milyon dolar değerinde NEM tokeninin çalınması ile çareyi Monex Group’un satın alma teklifini kabul etmekte bulmuştu.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment