Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coiny’nin 920 Bin HOT Ödüllü Yarışmasında Son 24 Saat!

Türk kripto para borsaları arasında sunduğu başarılı hizmetler ve kullanıcı dostu politikaları ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Coiny Pro’nun yepyeni hacim yarışmasının sona ermesine tam 24 saat kaldı!

Sunduğu yatırımcı dostu komisyonlara ek olarak, kaliteli altyapısı, son derece güvenli sistemi ve kullanımı kolay ara yüzü ile kurulduğu günden bu yana Türk kripto para borsaları arasında kendine iyi bir yer edinen platform, şimdi ise ETH – TRY tahtasında en yüksek hacimlere ulaşan kullanıcılarına, Türk kripto para dünyasının favori koinlerinden olan Holochain (HOT) dağıtacak.

30 Ocak saat 14’te başlayan yarışmada, 6 Şubat saat 14:00’a kadar, ETH – TRY tahtasında en yüksek hacme ulaşan kullanıcısına tam 500.000 adet HOT verecek olan platform, aynı zamanda bu tahtada ilk 10’a giren diğer kullanıcılarına da HOT cinsinden ödüller dağıtacak.
Borsadan yapılan açıklamada, yarışma sonunda en fazla hacme ulaşan 10 kullanıcıya dağıtılacak ödüller, şöyle belirlendi:

1. Kullanıcı: 500.000 HOT
2. Kullanıcı:  250.000 HOT
3. Kullanıcı:  100.000 HOT
4. ve 10. arası: 10.000 HOT (kişi başına)

Coiny’nin başlattığı bu yeni yarışmaya göre, yarışmayı birinci sırada tamamlayacak kullanıcı HOT’un basın saati fiyatı cinsinden yaklaşık 3 bin TL’lik bir ödül kazanacak.

Bu yarışma sonucunda ilk 10’a girecek olan kullanıcılara toplamda 920 bin adet HOT dağıtılmış olacak.

Bilindiği üzere, önceki dönemde Coiny Pro, yeni yıla özel ve bu referans yarışmasının sonucunda kullanıcılarına tam 6730 XRP dağıtmıştı. Kullanıcı dostu politikalarının bir yansıması olarak, sürekli olarak düzenlediği yarışmalar ile Coiny Pro, kullanıcılarına ne kadar değer verdiğini bir kez daha kanıtlıyor.

Dünyaca ünlü Invictus’un yaptığı güvenlik testlerinden tam puan alan ve son dönemde yaptığı hamlelerle Türk Lirası ile işlem yapılan dijital varlık sayısını artırmayı hedefleyen borsa, şimdi de HOT yarışması ile kullanıcılarını memnun etmeyi başardı.

Bilindiği üzere, Coiny Pro CEO’su Ayberk Kuday bu ayın başında Koin Bülteni’ne detaylı bir röportaj vermiş ve çok ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, her ödevlerini borsa olarak önden yaptıklarını belirtmişti.

Coiny Pro’nun bu son HOT yarışması ile ilgili bilgiye, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://pro.coiny.io/competitions

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment