Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cosmos Piyasa Kan Ağlarken Uçuşa Geçti!

Lider kripto para birimi Bitcoin Pazartesi günü yaşadığı ani düşüş sonrası bugün itibariyle yaralarını sardı ve 200 dolara yakın bir artış ile haftanın başındaki konumuna geri dönmüş oldu. Ancak ne yazık ki Bitcoin’in bu durumu kripto para piyasasının geri kalanı için de geçerli olmadı ve birçok alt koin ciddi düşüşler yaşadı.

XRP, Bitcoin Cash ve Binance Coin gibi önde gelen kripto para birimleri ciddi düşüşler ile gündeme gelse de, kripto para sektörüne oldukça yeni olan ancak buna rağmen en büyük alt koinlerden birisi olan Cosmos (ATOM), beklenmeyen bir yükseliş yakaladı.

Geçtiğimiz 24 saat içerisinde yüzde 30’a varan artış elde eden ATOM, dün 2,50 dolardan işlem görürken bugün 3,30 dolara kadar yükseldi. Cosmos’un özellikle Asya piyasasının aktif olduğu saatlerde böyle bir artış yakalaması, henüz piyasaya yansımayan bir haber nedeniyle Asya’lıların ciddi bir alım yaptığı söylentisini ortaya çıkardı.

Temmuz ayından beri düşüşe geçen Cosmos’un 24 saat içerisinde 200 milyon dolarlık ticari hacim elde etmesi ise şaşkınlık yarattı. Cosmos temel olarak Tendermint konsensüs protokolü kullanan Proof-of-Stake tabanlı bir kripto para olarak biliniyor ve çıktığı ilk günlerde bile Binance tarafından listelenmeyi başarmıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment