Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto.com CEO’su Bitcoin’de Yükselişler Sürecek: Önceki Boğanın Başladığı Yerde!

Popüler kripto para borsası Crypto.com CEO’su Kris Marzsalek, Bitcoin’in Aralık 2020 seviyesinde olduğunu ve yükselişlerin çığ gibi büyüyeceğini söyledi.

CNBC’nin Squawk Box programına konuşan Crypto.com CEO’su Kris Marzsalek, kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı. Bitcoin’in halihazırda döngünün Aralık 2020’yi anımsatan bir aşamasında olduğunu belirten CEO, yaşanan son düşüşleri de “gayet sağlıklı” olarak nitelendirdi.

Açıklamasının devamında Bitcoin’deki arz kıtlığının kaçınılmaz olarak yükseliş getirdiğini ifade ederken yine de ani ve büyük yükselişlerden ziyade kademeli ve kontrollü yükselişlerin daha faydalı olacağını vurguladı.

Kris Marzsalek, yaşanan son düzeltmelerin de kaldıraçlı pozisyonları silkelemekten ibaret olduğunu söyledi:

Bu çok başarılı bir ürün. Bir arz kıtlığı var, dolayısıyla bunun fiyata yansıması gerekiyor. Son düzeltme bana kalırsa  sistemde biriken kaldıracın bir kısmını ortadan kaldıran sağlıklı bir hareketti. Kaçınmak istediğimiz şey ani süper agresif artışlar. Sektöre, Bitcoin’e ve diğer madeni paralara istikrarlı bir giriş görmek istiyoruz. Bu da yaklaşık 12 ila 18 aylık bir çalışma yapmamızı sağlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!