Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cryptopia Kripto Para Borsası Tekrar Açılış Tarihini Yayınladı!

Bir zamanlar dünyanın önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Yeni Zelanda tabanı Cryptopia, daha sonra yıllar ile birlikte eski değerini kaybetmiş olsa da yine Ethereum tabanlı önemli tokenleri listelemesi ve çok fazla sayıda pariteye sahip olması ile bilinmekteydi.

2019 yılının ilk kripto para borsası hacklenmesi olarak tarihe geçen Cryptopia olayı ilk başlarda bir nebze gölgeli gözükse de, daha sonra Yeni Zelanda polisinin açıklamaları ve blockchain analiz firmalarının paylaştıkları detaylar ile oldukça belirgin bir hal aldı. Geçtiğimiz haftalarda Yeni Zelanda polisi soruşturmasını tamamlamış ve borsanın açılması için hiçbir engelin kalmadığını ifade etmişti.

Cryptopia yetkilileri ise henüz açılmaya hazır olmadıklarını dile getirmiş ve dün yaptığı bir duyuru ile eski cüzdan adreslerini değiştireceklerini ifade etmişlerdi. Borsa bugün erken saatlerde yaptığı bir duyuru ile platformun iki kurucusu olan Adam Clark ve Rob Dawson’un Cryptopia’ya geri döndüğü haberini verdi ve ikilinin ilk olarak ileriye yönelik stratejik hamlelere odaklanacağını belirtti.

Bu haberin üzerinden saatler geçmişti ki Cryptopia beklenen müjdeli haberi kendi resmi Twitter adresinden duyurdu ve önümüzdeki Pazartesi günü borsanın resmen tekrar açılacağını ifade etti.

Türkiye içerisinde de ciddi bir kitleye sahip olan Cryptopia borsasının yeniden açılması ile sorunlar tamamen bitmemiş olsa da, bu durum da aynı Coincheck kripto para borsası olayında yaşandığı gibi olumlu bir gelişme anlamına gelmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • İsmail Babacan
    Posted 28 Şubat 2019 - 20:56 20:56

    umarım pazartesi günü açılır,çok büyük güven kaybı yaşadı cryptopia ilk fırsatta birçok kullanıcı bakiyelerini çekecek muhtemelen..

Leave a comment