Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CryptoWomen’dan Kadınlara Özel Ücretsiz Kripto Para Analiz Eğitimi

Yerli blockchain sektörünün önde gelen kuruluşlarından CryptoWomen Turkey, blockchain meraklılarına özel yeni bir etkinlik düzenliyor. Türkiye’de kripto paralar ve blockchain hakkında bilgi almak isteyen kadınlar artık bunu ücretsiz olarak yapabilecekler.

Evden Eğitim

CryptoWomen Turkey kadınlara yönelik yepyeni bir etkinlik düzenliyor. Ülke genelindeki kadınları kripto paralar ve blockchain hakkında bilinçlendirmeye çalışan CryptoWomen ekibi, kadınlara yönelik yeni bir eğitim serisi başlattı.

Türkiye’de bu konulara ilgi duyan kadınlar, CryptoWomen’ın düzenlediği derslere katılarak konu hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler. İsteyen her kadının ücretsiz bir şekilde katılabileceği bu eğitim serisi 1 Nisan’da başlıyor.

1 Nisan 21:00’da başlayacak olan bu ders adını son zamanlarda sıkça duymaya başladığımız Zoom üzerinden işlenecek. KriptoLevent bu derste katılımcılara kripto para analizine dair bazı temel bilgiler verecek.

KriptoLevent, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide ülkemizin kadınlarına şu çağrıda bulundu:

“Haydi tv başından ev işlerinden uzaklaşıyoruz ve ekonomik okur yazarlığımızı arttırıyoruz. Unutmayın sizler olmadan ekonomimiz kalkınmaz. Hep beraber bu yolda devam edeceğiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment