Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cüzdan Sağlayıcısı Blockchain.com, Bitcoin SV’yi Desteklediğini Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para cüzdan sağlayıcısı olarak da bilinen Blockchain.com, yeni yaptığı bir açıklama ile Bitcoin Cash hard fork’u Bitcoin SV’yi listelediğini duyurdu.

Geçtiğimiz Kasım ayı ortalarında Bitcoin Cash ağında yaşanan hard fork, iki taraf arasındaki kutuplaşma sonrası hash savaşlarına ve en son da ağ bölünmesine yol açmıştı. Craig Wright ile Calvin Ayre’nin desteklediği Bitcoin Cash SV tarafına karşı, Roger Ver ve Jihan Wu’nun desteklediği Bitcoin Cash ABC arasında geçen hash savaşları, bütün kripto paraların düşüşünü tetikleyen olay olarak da bilinmekte.

Daha sonra Roger Ver ile Jihan Wu’nun tuttuğu taraf galip gelmiş ve Bitcoin Cash ağına bu ikilinin grubu olan ABC sahip çıkmıştı. Bitcoin Cash SV ekibi ise başka bir kripto para birimi olan Bitcoin SV ile piyasaya dönüş yaptı ve kısa sürede piyasa hacmine göre top 10 kripto para arasına giriş yaptı. Blockchain.com da 22 Ocak tarihinde kendi sitesinden yaptığı açıklamada Bitcoin SV için kısıtlı destek sağlayacağını ve kullanıcıların bakiye görüntüleme, BSV karşılığında BTC, BCH, ETH ve XLM alım satımı yapabileceklerini ve istedikleri adrese BSV gönderebileceklerini duyurdu.

Firma bunun yanı sıra gözlemler bitene kadar BSV için tam fonksiyon sağlamayacaklarını da vurguladı.

Blockchain.com’un CEO’su Peter Smith, geçtiğimiz tarihlerde yaptığı açıklamada kendi stabil koin projelerini piyasaya sürebileceklerini de iddia etmişti. Görünüşe göre firma gelişmelere uzun bir süre devam edecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment