Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CZ: Binance 2018’de Yaptığı LUNA Yatırımından Milyar Dolar Kazanabilirdi

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance’in LUNA yatırımının akıbeti hakkında açıklamalarda bulundu.

Luna Foundation Guard’ın (LTF), geçen hafta yaşanan çöküş sırasında Terra’nın algoritmik stablecoin’i UST için tutulan rezervleri nasıl kullandıklarını açıklamasının ardından Zhao da, Binance’in sahip olduğu LUNA yatırımı hakkında açıklamalarda bulundu.

CZ, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Binance’in 2018 yılında yaptığı 3 milyon dolar değerinde 15.000.000 LUNA yatırımının bulunduğunu, sahip olduğu bu yatırımın LUNA’nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 119.18 dolara ulaştığında 1.6 milyar dolar (%56.000) değerinde olduğunu söyledi. Paylaşımda LUNA’ların bulunduğu cüzdan adresine de yer veren CZ, cüzdanda bulunan LUNA’ların hiç hareket ettirilmediğini ya da satılmadığını belirtti.

Binance CEO’su ayrıca aynı cüzdanda stake yoluyla elde edilen yaklaşık 12.000.000 UST bulunduğunu, LUNA’larda olduğu gibi bu varlıkların da hiç hareket ettirilmediğini ya da satılmadığını dile getirdi.

Paylaşımda kullanıcıların korunmasını vurgulayan CZ, Binance’in örnek teşkil etmek için sunulan teklifler arasından önce küçük yatırımcıların zararlarının karşılanmasını öneren teklifi desteklediklerini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!