Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Duyurunun Duyurusuyla Yükseldi

Binance Coin (BNB), Changpeng Zhao tarafından yapılan duyuru ile birlikte yükselişe geçti. Borsadaki BNB/USDT paritesi, 277,62 dolara kadar çıkarak 24 saat içerisinde %16’dan fazla değer kazandı.

Binance Coin, 42 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşarak yeniden en büyük 3. kripto para oldu. Binance ekosisteminin “yakıtı” olarak tanıtılan Binance Coin, borsa CEO’su Changpeng Zhao tarafından yapılan açıklamalar sonrası hızla yükselmeye başladı.

“Duyurunun duyurusunu” yaptı

Binance, bugün sabah saatlerinde yayınladığı duyuru ile artık BNB ile staking yapılabileceğini açıkladı. Bunun ardından Changpeng Zhao bir paylaşım yaparak, “Bir duyurunun duyurusunu yapacağım.” dedi. Zhao, tweetinde şunları söyledi:

“Sabredemiyorum. Ama size asıl duyuruyu yapmak için yaklaşık bir gün daha sabretmek zorundayım.”

Açıklamanın kendisi sosyal medyada merak yaratırken; bu merakın BNB paritesine yansıması yeşil oldu. BNB/USDT grafiği, Zhao’nun açıklamasından sonra kısa süre içerisinde %20’den fazla yükseldi. 1.3 milyar dolarlık hacmi bulunan BNB, 14:07 itibarıyla 270,17 dolardan işlem görüyor.

Gün içinde, Binance’in Multicoin Capital, LD Capital, CMS, Kenetic ve Altonomy ile birlikte OpenOcean için 2 milyon dolarlık bir yatırım serisi düzenlediği açıklandı.

binance-coin-fiyat-usd-usdt-yatirim
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!