Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dakikalar İçinde 250 Bin Dolar Topladı! Dogeverse Token Sıradaki Yıldız Meme Coin Mi?

Kripto para piyasasında bir süredir heyecan yaratan meme coin çılgınlığı bütün hızıyla devam ediyor. Meme coin projelerine son katılan ve dakikalar içerisinde 250 bin dolardan fazla fon toplamayı başaran Dogeverse isimli yeni bir kripto para birimi, yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Dünyanın ilk gerçek çok zincirli Doge tokeni olma iddiasındaki DOGEVERSE, çeşitli kripto topluluklarını bir araya getirecek bir ekosistem ile hayata geçiriliyor. Ethereum, BNB Zinciri, Polygon, Solana, Avalanche ve Base’i kapsayan birleşik bir ekosistem yaratma vizyonuyla blok zincirlerini birbirine bağlayan proje, inovatif yaklaşımıyla büyük ilgi görüyor. 

Yenilikçi yol haritası ile sıradaki yıldız meme coin olmaya aday DOGEVERSE, düzenlenen ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşuyor. Ön satış başlar başlamaz kripto meraklılarının radarına takılan proje, dakikalar içerisinde topladığı yüz binlerce dolarlık fon ile heyecan yaratıyor. 

Nisan ayının ortalarında gerçekleşecek Bitcoin Halving (Yarılanma) ve 20 Nisan tarihli Uluslararası DOGE Günü’nün yaratacağı rüzgarı da arkasına almayı planlayan proje ekibi, ilk günden gösterilen ilgiyi devam ettirmeyi öngörüyor. 

Gelin, hep birlikte yeni meme coin projesi Dogeverse coin’i ve Dogeverse token satın almak için bilmeniz gereken detayları inceleyelim.

Dogeverse Token Nedir?

Şeffaflığı ve güvenliği ile bilinen Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir kripto para birimi projesi olan Dogeverse, izole kripto toplulukları arasındaki engelleri yıkmayı amaçlıyor. Wormhole ve Portal Bridge gibi teknolojilerden yararlanan Dogeverse, token sahiplerinin zincirler arasında kolayca ve güvenli bir şekilde dolaşmasına olanak tanıyor. 

En popüler blok zincirleri arasında serbestçe dolaşmak için yatırımcıların Dogeverse token satın alması gerekiyor. Çok zincirli işlevsellik yalnızca serbest dolaşım sağlamıyor, aynı zamanda likidite ve genel faydayı da artırmış oluyor. İlk olarak Ethereum ağında devreye alınan Dogeverse token, ilerleyen zamanlarda diğer blok zincirlerine de bağlanmayı hedefliyor. 

Diğer blok zincirleri ile kurulacak bağlantının, DOGEVERSE token ön satışı bitmeden devreye alınması planlanıyor. Dolayısıyla yatırımcılar, ön satışta satın aldıkları tokenleri diledikleri blok zinciri üzerinden doğrudan talep etme imkanı buluyor. 

Kullanıcı dostu bir kripto deneyimi yaşatmayı hedefleyen DOGEVERSE, farklı blok zincirlerinin birlikte çalışabilirliğini ve esnekliğini artırmayı amaçlıyor. Verimlilik ve hız optimizasyonu ile DOGEVERSE, kripto operasyonlarındaki maliyetleri düşürmeyi hedefliyor. 

Projenin logosundaki Köpek Cosmo ile zincirler arası keyifli bir deneyim yaşamak isteyen yatırımcılar, Dogeverse ön satışına katılarak ön sıralardaki yerini alabiliyor. 

Dogeverse Token Nasıl Satın Alınır?

Benzersiz bir kripto ekosistemi yaratmayı amaçlayan ilk gerçek çok zincirli Doge tokeni olan DOGEVERSE tokenin toplamda 200 milyar adet token arzı bulunuyor. Ön satış alt limitine göre bu arzın yüzde 15’ine tekabül eden 30 milyar token, indirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar için ön satışa ayrılıyor. 

Dogeverse token yalnızca borsa listelemeleri sonrasındaki olası bir ralli ile yatırımcılara kazanç sağlamayı hedeflemiyor. Devreye alınan staking özelliği, token sahiplerinin pasif gelir elde etmesine olanak tanıyor. Toplam token arzının yüzde 10’u, staking mekanizmasına ayrılıyor. 

DOGEVERSE token arzının yüzde 25’i proje fonlamaya, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 25’i pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u ekosistem fonlarına ve yüzde 5’i borsalara tahsis ediliyor. Projenin hızlı ilerlemesi durumunda Dogeverse ekibi tahsis edilen token arzını artırmayı amaçlıyor. İlk dakikalardan 250 bin dolar toplamayı başaran proje, Dogeverse ekibinin beklentilerini karşılıyor gibi görünüyor. 

Proje ekibi ön satış etkinliğinde maksimum 17 milyon dolar civarında fon toplamayı amaçlıyor. Bu durumda Dogeverse coin’in beklenen piyasa değerinin 60 milyon dolara ulaşması öngörülüyor. Dogeverse satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı bir ön satış etkinliğine katılıyor. Her aşamada token fiyatı artarken erken dönem yatırımcılar potansiyel olarak daha fazla kar elde ediyor. 

Henüz ön satış etkinliğinin ilk aşamasında olan Dogeverse token, bu dilimde 0,00029 dolar fiyattan yatırımcıların karşısına çıkıyor. Bir sonraki aşamada token fiyatının 0,000291 dolara yükselmesi planlanıyor. Her aşamada token fiyatı belirli ölçüde artıyor. 

DOGEVERSE tokene yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları, çok çeşitli ödeme seçeneklerinden birini seçebiliyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, MATIC veya kart işlemleri aracılığıyla ön satışa dahil olabiliyor. 

Dogeverse Staking Dikkat Çekiyor

Topluluğu ön plana koyan proje ekibi, ön satış ile birlikte devreye alınan staking mekanizması ile de alkış topluyor. Pasif gelir elde etmek isteyen yatırımcılar, DOGEVERSE tokenlerini stake ederek avantajlardan faydalanabiliyor. 

Staking mekanizması 2 yıla yayılıyor. İlk yılda arzın yüzde 8’i ve ikinci yılda yüzde 2’si staking ödülleri olarak katılımcılara dağıtılıyor. 

Staking panelindeki verilere göre şu ana kadar stake edilen token sayısı daha şimdiden 10 milyon adeti geçiyor. ETH bloğu başına ödül ise 6088,28 DOGEVERSE token olarak belirleniyor. 

Dogeverse projesi, sıradaki yıldız meme coin’i arayan ve kısa sürede kar elde etmek isteyen kripto meraklılarını bekliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!