Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dark Overlord: Bitcoin Verin, 11 Eylül Saldırısının Sırlarını Paylaşalım

Dark Overlord adlı bir hacker grubu, ABD‘de yaşanan 11 Eylül saldırısıyla ilgili epey kritik bilgilere sahip olduğunu iddia ediyor. Dark Overlord, bu bilgileri yalnızca Bitcoin üzerinden ödeme alırsa açıklayacağını belirtiyor.

Bundan önce Netflix’i, bazı plastik cerrahi kliniklerini ve diğer hassas kuruluşları hackleyen Dark Overlord adlı hacker grubu, 11 Eylül saldırısına ilişkin “gizli” belgelere sahip olduğunu iddia ediyor.

Dark Overlord tarafından yapılan açıklamalara göre aslen sigortacılardan ve belli başlı hükümet kuruluşlarından alınan bu belgeler, 11 Eylül saldırısıyla ilgili oldukça önemli sırları gün yüzüne çıkarıyor. Hackerlar tarafından yapılan açıklamanın bir kısmı şu şekilde:

“Elimizde 11 Eylül saldırısına ilişkin çok fazla cevap barındıran 18 bin belge var.”

Önemli Belgeler

Dark Overlord tarafından yapılan açıklamaya göre bu belgeler epey önemli şirketlerden alındılar. Bu şirketler arasında Lloyds of London ve Hiscox gibi küresel çaplı sigortacıların yanı sıra Dünya Ticaret Merkezi’ne bağlı olan Silverstein Properties gibi şirketler de bulunuyor.

Hackerlar tarafından yapılan açıklamalara göre bu şirketler, normalde “yok edilmesi” gereken bu belgeleri yasal sebepler dolayısıyla saklamak zorunda kaldılar. Hackerlar ayrıca bu belgelerde 11 Eylül saldırısıyla ilgili çok önemli bilgilerin yer aldığını iddia ediyorlar.

Hackerlar, ellerindeki bu belgeleri kullanarak şöyle bir teklif sunuyorlar: “Eğer kendi isminizin bu belgelerde olduğundan şüpheleniyor ve isminizi sildirmek istiyorsanız belli bir ücret ödemek zorundasınız.”

Dark Overlord adlı hacker grubu, bu bilgiler karşılığında alacağı ücreti tamamen Bitcoin üzerinden almak istiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment