Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dash Fiyatında Yüzde 20’lik Artış

Dünyanın en büyük kripto paralarından biri olan Dash geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde epey iyi bir performans sergiledi. Coinmarketcap verilerine göre Dash fiyatı 78 dolara kadar yükseldi.

Yüzde 20’lik Artış

Kripto para piyasası geçtiğimiz gece oldukça hareketliydi. Bitcoin fiyatı yalnızca birkaç saat içerisinde birkaç yüz dolar arttı ve 8 bin 500 dolara kadar yükseldi.

Bu süreç içerisinde değer kazanan tek koin Bitcoin değildi. Bitcoin SV 200 dolar barajını aşarken Dash fiyatında da epey iyi bir hareketlilik görüldü. Coinmarketcap verilerine göre Dash fiyatı geçtiğimiz güne kıyasla yüzde 20 oranında artış sağladı ve 78 dolara yükseldi.

Neden Yükseldi?

Dash fiyatındaki bu artışın tam olarak neden kaynaklandığını söylemek biraz güç. Ancak Coingape gibi kaynaklara göre Dash fiyatındaki bu hareketlilik, Venezuela’daki gelişmelerle açıklanabilir.

Burger King bundan bir süre önce Venezuela’daki şubelerinde Bitcoin ve Dash gibi kripto paraları kabul edeceğini açıklamıştı. Böylece Venezuela’da zaten epey popüler olan Dash, iyice geniş bir kitleye yayılmaya başladı. Dash fiyatındaki artışı temel olarak Venezuela’da yaşanan bu gelişme tetiklemiş olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment