Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

David Gokhshtein: Yakında Herkes XRP Kullanmaya Başlayacak

Ünlü girişimci ve eski ABD Kongre Üyesi David Gokhstein, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Ripple’ın piyasaya sürdüğü XRP kripto para birimini eleştirenlere çok sert çıktı. Gokhstein, şu an için hem geleneksel yatırımcıların hem de kripto para yatırımcılarının XRP‘yi eleştirdiğini ancak bunun yakında değişebileceğini düşündüğünü belirtti.

XRP’yi Eleştirenler %100 Pişman Olacak

Gokhstein, bundan %100 emin olduğunu belirtti ve XRP yatırımcılarından ciddi anlamda takdir topladı. Gokhshtein daha önce yaptığı bir açıklamasında da XRP eleştirmenlerinin bu kripto para biriminin işe yaramaz olduğunu dile getirdiklerini ancak olayın gerçeği yansıtmadığını belirtmişti.

PayPal ve Venmo gibi ödeme devlerinin kripto para sektörüne giriyor olmasının olumlu bir gelişme olarak gördüğünü belirten Gokhshtein, bunun kripto paraların ana akım kabule ulaşması için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Kripto paralar ana akım kabule ulaşınca Bitcoin, XRP ve Ethereum arasındaki farkın görüleceğini belirten ünlü girişimci, XRP’nin sunduğu hız ve düşük işlem ücreti özelliklerinin kesinlikle fark edileceğini düşündüğünü belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment