Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

David Marcus: Libra’yı Birkaç Farklı Kripto Para ile Destekleyebiliriz

David Marcus, Libra projesinin geleceğiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Marcus tarafından yapılan açıklamalara göre Libra projesinde bir tek kripto para yerine birkaç farklı kripto para kullanılabilir. Bu da Libra’nın çok daha kullanışlı olmasını sağlayabilir.

Kripto Para Desteği

Facebook’un Libra projesinin normal şartlar altında tek bir dijital para ile desteklenmesi bekleniyordu. Ancak Marcus’un açıklamalarına göre bu durum zaman içerisinde değişebilir.

CNBC tarafından yapılan habere göre Marcus, konu hakkında yaptığı açıklamalarda yeni fikirlere açık olduğunu söyledi. Bir seminerde konuşan Marcus, şu yorumu yaptı:

Farklı bir yol da izleyebiliriz. Tek bir sentetik birim kullanmak yerine birkaç farklı sabitkoini kullanabilir. Dolar, euro, sterlin vb. ile desteklenen farklı sabitkoinler.

Libra projesinin geleceğine ilişkin henüz kesin bir yorum yapmak pek mümkün değil. Ancak Libra, David Marcus’un bahsettiği gibi birkaç farklı sabitkoin ile desteklenirse dünyanın çeşitli ülkelerinde rahatlıkla kullanılabilir. Bunun günümüz finans sistemi üstünde nasıl bir etki bırakacağı ise henüz belirsiz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment