Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DeFi Altcoin’i Yeni Bir Kripto Para Borsası Başlatacağını Açıkladı!

Ethereum tabanlı merkeziyetsiz finans projesi (DeFi) Sushiswap (SUSHI), Katman N üzerinde yeni bir merkeziyetsiz borsa başlatmayı planlıyor.

Kripto para piyasasının köklü projelerinden Sushiswap, özel ve optimize edilmiş rollup’lardan oluşan bir ağ olarak tasarlanmış hiper performanslı bir Katman 2 ağı Katman N (Layer N) üzerinde “Susa” adlı merkeziyetsiz bir vadeli işlemler platformu başlatacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, bu ortaklığın Layer N’nin teknolojik ilerlemelerini Ethereum’daki en iyi merkeziyetsiz borsalardan birinin arkasındaki DeFi topluluğuyla birleştireceği ve merkeziyetsiz türev ticaretindeki boşluğu doldurmayı amaçlayacağı ifade edildi.

Öte yandan Susa, Layer N’nin Nord Motorundan yararlanarak borsanın 1 milisaniyenin altındaki gecikme süreleriyle saniyede 100.000’den fazla işlemi işlemesini sağlayacak. Bu işlem hızı, merkeziyetsiz borsanın performans açısından merkezi rakiplerine karşı öne çıkmasını sağlayacak.

Sushi’nin Baş Şefi Jared Grey, Layer N ile yapılan ortaklık doğru bir karar olduğunu vurgularken Susa’yı piyasaya sürmek için sabırsızlandıklarını vurguladı:

Sushi, üstün ürünler geliştirmek için uzmanlığımızı birleştirerek DeFi ruhunu tamamen benimsediğimiz için Layer N ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyor. Layer N’in rollup’lara yönelik modüler yaklaşımı, Ethereum’un güvenliğinden yararlanırken daha fazla sermaye verimliliği ve daha derin likiditenin kilidini açıyor. Bu yaklaşım, DeFi alanında ilgi gören modüler ağ stratejisiyle mükemmel bir uyum sağlayarak Layer N’yi üzerine inşa edilebilecek en iyi teknoloji yığınlarından biri haline getiriyor. Susa’yı Sushi kullanıcılarına ve DeFi topluluğuna tanıtmak için sabırsızlanıyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!