Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DeFi Projesi Yazın Çıkarılacak Altcoin İçin Airdrop Programını Duyurdu!

Merkeziyetsiz borsa (DEX) Orderly Network, kullanıcılarına airdrop yapacağını açıkladı.

Orderly Network Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Merits” olarak adlandırılan puan programının önümüzdeki hafta başlayacağını belirtti. Katılımcılar bu program sayesinde puan biriktirecek ve token lansmanı sırasında airdrop’a hak kazanacaklar.

Projenin CEO’su Ran Yi The Block’a yaptığı açıklamada, airdrop için birkaç farklı tarihte anlık görüntü alınacağını belirtirken yaklaşık 1 hafta süren 10’dan fazla airdrop dönemi olacağını açıkladı:

Bir dönem, “Orderly’e Giden Yol” katılımcıları için bir anlık görüntüyü işaret eder ve belirli dönemler, kapsamlı Orderly’e Giden Yol kampanyası sırasında devam eden düzenli ağ faaliyetlerine bağlı olarak diğerlerinden daha fazla Merit elde edilmesine yol açacaktır.

Ayrıca airdrop’un tokenın toplam arzının yüzde kaçını oluşturacağı hakkında yorum yapmaktan kaçınırken bunun “önemli bir kısım” oluşturacağını belirtti:

Genel olarak, token arzımızın çoğunluğu topluluğa gidecek ve airdrop önemli bir bileşen olacak.

Proje geçen yıl katıldığı bir fonlama turunda 200 milyon dolar toplamayı başarmıştı. Projenin yerel ait yerel token’ın önümüzdeki yaz aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!