Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DeFi Protokolü Onomy Ana Ağını Başlattı: Token Dağıtımı Bu Tarihte

Cosmos (ATOM) tabanlı merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Onomy, özel bir token fonlama turunda 10 milyon dolar topladı. Kısa süre önce mainnet’e geçiş yapan proje 6 Aralık’ta tokenlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Onomy ekibi çarşamba günü yaptığı duyuruda, özel bir token fonlama turunda 10 milyon dolar topladıklarını açıkladı. Ayrıca Onomy, 6 Aralık’ta Onomy Protocol (NOM) isimli tokenını piyasaya süreceğini duyurdu.

Mevcut NOM’un 3’de 2’si şu ana kadar Onomy ana ağına bağlandı ve yaklaşık 100 milyon token kilitlendi. Ayrıca mainnet öncesi son aşamada yapılan Bonding Curve Offering (BCO) testiyle birlikte 15.000’den fazla Goerli ETH (testnet Ethereum) şu anda BCO’da konuşlandırıldı.

DeFi ve forex piyasalarını yakınlaştırmayı hedefleyen Onomy’nin sunduğu hizmetler arasında bir Katman 1 blokzinciri ağı ve bir blokzinciri köprüsü de yer alıyor. Bununla birlikte Onomy’e ait merkeziyetsiz bir mobil cüzdan ve bir DEX (merkeziyetsiz borsa) bulunuyor.

Onomy fonlama turunun Bitfinex, GSR, Ava Labs, CMS Holdings ve DWF Labs gibi yatırımcılar tarafından desteklendiğini belirtti. Açıklamaya göre fon yardımı yapan şirketler arasında öne çıkan bir lider yatırımcı olmadı.

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino fonlama turu ve Onomy hakkında şu ifadelerde bulundu:

Onomy altyapı inşa ediyor ve dijital token alanında canlı bir ekosistem olan Cosmos’ta önemli bir rol oynama potansiyeline sahip bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!