Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Demirbaş Altcoin 5 Balinanın Devasa Satışlarına Rağmen Dimdik Durdu!

Kripto para piyasasının en büyük altcoinlerinden Chainlink’te (LINK) 5 büyük balinabüyük satışlar yaptı.

On-chain analiz platformu Lookonchain’e göre 5 balina dün gün içerisinde kar elde etmek için 33,8 milyon dolarlık 2,26 milyon LINK’ı sattı.

Aynı kişi olduğu düşünülen bir balina, 20 Temmuz‘da aldığı büyük miktarda LINK ile fiyata artışa neden olmuştu. Daha sonra bu balina LINK’lerin tamamını dün satarak 8,44 milyon dolar kar elde etti.

Ayrıca “0x0fac” isimli cüzdan adresine sahip balina ise 8,6 milyon dolar değerinde LINK’i Binance’e yatırarak 4,5 milyon dolar kar etti. Söz konusu cüzdan, 24 Eylül tarihinde Binance’den 4 milyon dolarlık LINK alımı yapmıştı.

81 cüzdan aracılığıyla 80 milyon dolarlık LINK biriktiren başka bir balina ise Binance’e 5,2 milyon dolarlık LINK taşıdı. 22 Kasım’dan bu yana Binance’e LINK aktaran balina satış yapması durumunda 29 milyon dolar kar edecek. 

Son olarak “0x67c8” isimli cüzdan, 95 bin LINK’in tamamını 641 Ethereum (ETH) karşılığında sattı. Bu balina da diğerleriyle aynı dönem olan 20-22 Temmuz tarihleri arasında toplamıştı ve 2 parça halinde satış yapmıştı. Balinanın mevcut karı 2 milyon dolar civarında bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre balinaların yaptığı satış başlangıçta fiyatta düşüş getirse de LINK daha sonra büyük bir toparlanma yaşadı. Son 24 saatte %10’a yakın artan LINK, yazım esnasında 16,43 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!