Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Demirbaş Altcoin Yatırımcılarına Müjdeli Haberi Verdi: Yükseltme Tamamlandı!

Merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink, Staking v0.2 kapsamında stake edilebilir LINK havuzlarını genişletmek için harekete geçti.

Chainlink ekibi 28 Kasım tarihli duyurusunda, Staking v0.2 genişletilmiş stake havuzuna dair detayları duyurdu. Halihazırda 25 milyon LINK ile sınırlandırılmış olan staking havuzlarının 45 milyon LINK’e çıkarılacağı açıklandı. Bu oran mevcut dolaşımdaki arzın %8’ine denk geliyor.

Ekip söz konusu yükseltmenin halhiazırda LINK staking eden kullanıcılara erken erişim ile 7 Aralık tarihinde açılacağını belirtti. Genel erişim ise 11 aralık tarihinde mümkün olacak. Erken erişim kullanıcılarının 7 Aralık itibariyle tek cüzdan üzerinden 15 bin LINK’e kadar staking yapma şansı olacak. Eğer 45 milyonluk havuz dolmazsa 11 aralık tarihinde tüm kullanıcılar 15 bin LINK’e kadar staking hakkı elde edecek.

Söz konusu yükseltmeyle birlikte ağa ekstra bir güvenlik katmanı eklemeyi amaçlayan protokol, dolaşımdaki arzın stake edilmesi sayesinde token fiyatının da artabileceğine inanıyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Chainlink kurucu ortağı Sergey Nazarov, Staking v0.2 yükseltmesinin önemine yer verirken sistemin gelecek yıl daha da büyüyebileceğini belirtti:

Chainlink ağı tarafından güvence altına alınan ve ödenen değer miktarında tutarlı bir artış gördüğümüz için, kripto ekonomik güvenliği iyileştirmek giderek daha önemli hale geliyor. Staking v0.2 önemli yeni güvenlik özellikleri getiriyor ve sistemi önümüzdeki yıl daha da büyümeye hazırlıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %6 yükseliş sergileyen LINK, yazım esnasında 14,81 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!