Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Bitcoin Balinası Düşüş Bekliyor: 265 Milyon Dolarlık Satış Dalgasını Sürdürdü!

Dev kripto para balinası son 1 hafta içerisinde yaptığı yüklü Bitcoin (BTC) satışlarıyla dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre dev balina 1 haftadır süren Bitcoin satış serisine 6 Eylül günü kaldığı yerden devam etti.

Balina 6 Eylül Cuma günü, 21,34 milyon dolar değerinde 380 BTC’yi kripto para borsası Binance’e gönderdi. Aynı balina son 7 gün içerisinde Binance’e toplam 265 milyon dolar değerinde 4.544 BTC’yi yine Binance’e yatırdı.

Bu hareket, balinanın satış stratejisinde bir değişiklik olmadığını ve önümüzdeki günlerde de benzer işlemler yapabileceğini gözler önüne serdi.

Analistler, bu satışların devam etmesi durumunda Bitcoin fiyatında daha sert bir düşüş yaşanabileceğini ifade ediyorlar. Özellikle uzun vadeli yatırımcılar, balinanın hareketlerini yakından takip etmeye başladı.

Kripto para piyasasında bu tür büyük hareketler, genellikle yatırımcılar tarafından dikkatlice izlenir ve fiyat hareketlerinde ani değişimlere sebep olabilir. Balinanın satışlarına devam etmesi, önümüzdeki süreçte piyasanın daha fazla volatil olabileceğinin sinyalini veriyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 56.500 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!