Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Cüzdan Şirketi Blockchain, Yatırım Fonu İçin 50 Milyon Dolar Topladı!

Kripto para sektöründe yer alan girişimlerin elde etmesi gereken yatırımlar ile ilgili olarak son dönemde birçok rapor mevcut. Yatırım fonlarının giderek kripto para şirketlerine ve Blockchain girişimlerine yöneldiği ifade edilirken, bu konuyla ilgili olarak bir olumlu haber de Blockchain firmasından geldi.

Londra merkezli ve Blockchain adlı cüzdan şirketinden yapılan açıklamada, firmanın önümüzdeki dönemde gelecek Vaad eden kripto para girişimlerine yatırım yapmak için kolları sıvadığı belirtilirken, bu uğurda başlatılan süreçte ise, yatırım fonunun şimdilik 50 milyon dolar topladığı açıkladı.

Blockchain firmasının, daha şimdiden birçok firmaya yatırım yapmak için görüşmeler yaptığı da ifade ediliyor. Yine şirketin yöneticisi olan Sam Harrison’un aktardığına göre de, bu yatırım fonu şu an için 4 farklı firmaya yatırım yaptı bile.

Bu yatırım yapılan firmalar arasında Origin Protokol, Silver Tv, Nodle ve Coin Direct şirketlerinin olduğu ifade ediliyor.

Bu yatırım fonlarının kripto para sektörünün geleceği için çok önemli olduğu da belirtiliyor. Bu tarz kripto para odaklı yatırım fonlarının gelmeye devam etmesi, sektörün önümüzdeki dönemde alt yapısal ve inovasyon anlamında daha iyi bir şekilde gelişmesi için çok büyük bir öneme sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment