Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Ethereum Protokolünün Altcoin’i Piyasaya Öncesi 10 Dolardan İşlem Görüyor!

Ethereum üzerindeki dev re-staking protokolü EigenLayer’ın Whitepaper yayınlamasının ardından token fiyatı lansman öncesi markette fiyatlanmaya başladı.

Eigen Foundation tarafından yapılan açıklamaya göre EIGEN token’ın toplamda 1,67 milyar arzı olacak ve bunun %45’i EigenLayer topluluğuna ayrılacak. Bunun %15’erlik kısımları, “stakedrop”, gelecekteki girişimler ve ekosistemin gelişimi için ayrıldı.

Kullanıcıların airdrop miktarlarını öğrenmesi ile birlikte EIGEN token, lansman öncesi piyasa sağlayıcı Hyperliquid’de işleme açıldı. Henüz piyasaya sürülmemiş tokenlar için bir vadeli işlem platformu olan HyperLiquid’de gerçekten token alınıp-satılmıyor ancak piyasaya sürülecek tokenın fiyatı için bir fikir ortaya çıkıyor.

Hyperliquid verilerine göre EIGEN fiyatı 10,65 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Kullanıcılar mevcut durumda, EIGEN-USD işlem çiftine long ya da short pozisyonlar alabiliyor. Şu anad kadar 450 bin dolarlık açık pozisyon olduğu ve toplamda 756 bin dolarlık işlem yapıldığı gözlemleniyor.

Ancak söz konusu borsanın hacmi bir miktar düşük olduğu için yapılacak işlemlerde fiyat aralıklarının fazla olması gibi sıkıntılar ortaya çıkabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!