Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Hint Şirketi, Blockchain Finans Yönetimi İçin Çalışıyor

Hindistan’ın en büyük holdinglerinden birisi olan Mahindra Grup’un IT iştiraki olan Tech Mahindra’dan yapılan açıklamada, şirketin Amerika merkezli DLT firması Adjoint ile bir anlaşma sağladığı ifade edildi. Bu anlaşma kapsamında ise, firmanın bundan sonraki dönemde müşterilerine Blockchain finansal yönetim ve sigorta çözümleri konusunda danışmanlık vereceği açıklandı.

Blockchain teknolojisinin temel manada zaman ve maliyet tasarrufu yaptığı göz önüne alınırsa, Tech Mahindra’nın bu hamlesinin de çok önemli olduğu anlaşılabilir. Bu yeni hizmet kapsamında, müşterilerin ciddi bir masraftan kurtulması da amaçlanıyor. Yapılan hesaplamalara göre, her bir milyar dolarlık sigortalama kapsamında, bu Blockchain sistemine geçişmesi durumunda, 4 milyon dolarlık bir para tasarrufu yapmak mümkün olacak.

Son dönemde teknolojik bir değişim ve dönüşüm içerisine giren Tech Mahindra firması, başka alanlarla da Blockchain kullanmak için çalışmalarına hız vermiş durumda. Daha önceki dönemlerde, anti-spam bir telefon konuşma uygulaması için de kolları sıvayan firma, bu noktada regülasyon süreçlerinin sona ermesini bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment