Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Kripto Para Şirketi Hakkında Ciddi İtham: Satış Mı Yapıyor? Elindeki Altcoinlerde Sert Düşüş!

Kripto para sektörünün dev yatırımcısı Digital Currency Group (DCG), bu zor günlerde likidite sağlamak için elindeki kripto paraları satıyor olabilir.

Son dönemde finansal açıdan zor günler geçiren Digital Currency Group’un  elindeki varlıkları sattığı yönünde iddialar dolanıyor. Analistlere göre özellikle DGC’nin himayesi altındaki Genesis gibi büyük bir oluşumun iflasın eşiğine sürüklemesi, beraberinde milyonlarca dolar borcu ortaya çıkardı ve DGC tüm bunlara önlem olarak elindeki kripto varlıkların satışını tercih etmiş olabilir.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından sunulan verilere göre Ethereum Classic (ETC), Flow (FLOW), Mask Network (MASK), Filecoin (FIL), Ocean Protocol (OCEAN),  Yield Guild Games (YGG), Reserve Rights (RSR), Polkadot (DOT), Livepeer (LPT), Decentraland (MANA), Basic Attention (BAT) ve NEAR Protocol (NEAR) gibi DGC’nin portföyünde yer alan kripto paralar cuma gününden bu yana benzer şekilde ani değer kayıpları yaşadı. FIL bir gün içerisinde %40, FLOW ve RSR %20, OCEAN ise %18 değer kaybetti.

Enlarged

Eğer DGC, FTX gibi daha fazla likidite sorunuyla karşı karşıya kalırsa muhtemelen elindeki kripto varlıklarını daha hacimli şekilde satmaya yönelebilir. DGC kurucusu Barry Silbert‘dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

DGC’nin portföyünde Bitcoin ve Ethereum’da dahil olmak üzere 18 farklı kripto para yer alıyor. Kayıtlara göre bu kripto paralar arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Hedera Hashgraph (HBAR), Filecoin (FIL), Flow (FLOW), Zcash (ZEC), Decentraland (MANA), The Graph (GRT), Stacks (STX), Basic Attention Token (BAT),  Livepeer (LVP), Reserve Rights (RSR), Horizen (ZEN), Ocean Protocol (OCEAN), Civic (CVC), API3 (API3) ve Handshake (HNS) bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!