Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Şirket Ethereum Başvurusunu Güncelledi: Analist Bitcoin Kıyası Yapıp Tarih Verdi!

Spot Bitcoin ETF ihraççısı VanEck, spot Ethereum ETF’i için dosya güncelledi.

VanEck tarafından ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulan Ethereum dosyasında, 8-A form güncellemesi yer aldı.

Konu hakkında X hesabından açıklama yapan Bloomberg analisti Eric Balchunas, bu güncellemenin sürecin bir parçası olduğunu söyledi.

Bununla birlikte spot Bitcoin ETF sürecinden kıyas yapan Balchunas, Ethereum ETF’lerinin lansman tarihine ilişkin görüşünü paylaştı.

Bir haftaya onay gelebilir

Analist Eric Balchunas, VanEck’in spot Bitcoin ETF sürecinde 8-A form güncellemesi yapmasının ardından 7 gün sonra SEC’den nihai onayın geldiğini hatırlattı.

Daha önce nihai onay için 2 Temmuz’a işaret eden analist, aşağı yukarı ufak sapmalar olabileceği gibi yine de bu tahminin tutacağını söyledi. Analist, kısa süre sonra daha fazla detayın geleceğini belirtti:

VanEck, spot Ethereum için az önce 8-A formunu doldurdu ve bu sürecin sadece bir parçası. Ancak spot Bitcoin için 8-A formunu lansmandan tam olarak 7 gün önce sunduklarını da belirtmek gerekiyor. 2 Temmuz tahminim için iyiye işaret. Ama yine de her şey olabilir. Elbette yakında daha fazlasını duyacağız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!