Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Şirketin Yöneticisi Bitcoin ETF’lerini Gölgede Bırakabilecek Şeyi Açıkladı!

ABD’den gelecek stablecoin onayının spot Bitcoin ETF’lerinin hacmini aşabileceği düşünülüyor.

Bitwise CIO’su Matt Hougan kısa süre önce yaptığı açıklamada, ABD’nin üzerinde çalıştığı stablecoin yasasına değindi. Hougan, halihazırda üzerinde çalışılan ve nihai sonuca yaklaşılan stablecoin yasasının onaylanması durumunda spot Bitcoin ETF’lerini gölgede bırakabileceğini savundu.

ABD kongresindeki son gelişmeleri referans gösteren Hougan, stablecoin yasasının bu yıl bitmeden hayata geçebileceğini öngördü. En büyük stablecoin ihraççısı Tether’in piyasa üzerindeki dominasyonuna odaklanan CIO, Wall Street’in bundan pay almak isteyebileceğini savundu.

Verdiği örnekte Tether’in geçen yıl 125 çalışanıyla 6,3 milyar dolar kar ettiğini belirtirken Goldman Sachs’ın ise 45.000 çalışanıyla 8,5 milyar dolar kar ettiğine dikkat çekti.

Böyle bir entegrasyonun kripto para piyasasının reklamını spot Bitcoin ETF’lerinden daha iyi yapabileceğini dile getiren CIO, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Milyonlarca insan ve şirket, kripto cüzdanlarının, stablecoinlerin ve blokzinciri tabanlı ödeme raylarının sunduğu hız, düşük maliyet ve kullanım kolaylığıyla tanışacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!