Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Yatırım Bankası: Kripto Paralar Patlamanın Eşiğinde, Hızı Şaşırtıyor!

Architect Partners’e göre kripto paralar büyük bir patlamaya hazırlanırken internetin o dönemki performansını da geride bırakıyor. 

Yatırım bankası Architect Partners geçen hafta yayımladığı 3 aylık raporda, kripto para sektörünün büyük bir patlama evresine girdiğini belirtti. Ayrıca sektörün yılın ilk yarısında 750 milyar dolardan fazla değer artışı yaşadığını söylendi.

Raporda yer alan bilgilere göre kripto para piyasasının toplam değerindeki 750 milyar dolarlık artış, ABD’de spot Bitcoin ETF’lerin piyasaya sürülmesi ve bu fonların 15 milyar doların üzerinde yatırım almasından kaynaklandı.

Raporda kripto para piyasasının, ayı piyasasından sonra 2000 yılında dot-com balonunun patlamasının ardından internetin toparlanmasından şaşırtıcı derecede çok daha hızlı bir şekilde iyileştiği vurgulandı. Bu rapor ayrıca kripto paralar ve internetin benzer teknolojilere sahip olduğunu belirtiyor.

Architect raporda, şu ifadeleri kullandı:

İronik bir şekilde, kripto internetin üvey çocuğuydu ancak şimdi selefinden daha iyi performans gösteriyor. Döngülerinin aynı bölümünde internetin değerini aşıyor. İşlem faaliyeti de artıyor, ikinci çeyrekte açıklanan işlem değeri 2,7 milyar dolarlık rekor seviyeye ulaşarak önceki sekiz çeyreğin toplam değerini aştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!