Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Yatırım Firması, Dördüncü Yılını Kutlayan Altcoin’de Zararına Satış mı Yapıyor?

Kripto para ve Web3 ekosistemindeki aktif yatırımcılardan DWF Labs, fiyattaki yükselişten sonra Curve (CRV) satmaya başlamış olabilir.

DWF Labs, önde gelen merkeziyetsiz borsa ve otomatik piyasa yapıcılardan biri olan Curve’ün piyasalarında hareketliliğe yol açabilir.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain’in paylaşımına göre DWF Labs, Binance borsasına 2 milyon CRV (683.000 dolar) yatırdı.

Zararına mı satış yapıyor?

DWF Labs, geçen yıl yaşanan likidasyon krizi sırasında Curve kurucusu Michael Egorov’dan bir tezgah-üstü (OTC) anlaşmayla 12,5 milyon CRV satın aldı. Bunlar için tanesi 0,4 dolar olacak şekilde toplamda 5 milyon dolar ödedi.

CRV token, cüzdanında hala 10,5 milyon CRV bulunduran DWF Labs’in portföyündeki en büyük üçüncü varlık olarak konumlandırılıyor. Spot On Chain ekibine göre DWF Labs, güncel fiyatlarla bu yatırımdan yüzde 16,5’lik düşüşle yaklaşık 824 bin dolar zarar etti.

Fiyat yeniden düşmeye başladı

CRV fiyatı, Curve ekibinin bu ayın ortasında token emisyonlarıyla ilgili yaptığı duyurudan sonra yükselmeye başladı. Dördüncü yaşını kutlayan Curve, yıllık token emisyonunu 274 milyon CRV’den yaklaşık 162,7 milyona düşürdü.

TradingView verilerine göre CRV, bu duyuru sonrasında yakaladığı ivmeyle 0,3433 dolara kadar yükseldi ancak son 24 saat içerisinde güç kaybederek yüzde 2,41 değer kaybetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!