Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DigiByte Kurucusu: Sektörü Açgözlülere Kaptırdık

DigiByte kurucusu Jared Tate bundan birkaç saat önce Twitter hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde özellikle merkeziyet konusunda ciddi sorunlar yaşayan Tate, yine bu konuyu gündeme getirdi ve merkezi şirketleri ağır bir şekilde eleştirdi.

DigiByte ve Poloniex

DigiByte kurucusu Jared Tate bundan birkaç gün önce Poloniex ile ilgili bazı açıklamalar yapmıştı.

Poloniex’in Tron CEO’su Justin Sun’a satılmasını değerlendiren Tate bunun genel olarak yanlış olduğunu söylemiş, bu satış işlemini desteklemediğini vurgulamıştı. Tate bu açıklamaları yaptıktan birkaç saat sonra epey ilginç bir şey yaşandı.

Poloniex, herhangi bir gerekçe göstermeden DigiByte’ı borsadan çıkaracağını açıkladı. Poloniex’in bu duyurusunun ardından Tate de dahil olmak üzere pek çok kişi Poloniex’i merkezi, kontrol sahibi olmakla suçladı.

Yine Eleştirdi

Jared Tate bundan birkaç saat önce merkezi kripto para borsalarıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu ve bu borsaları yine eleştirdi.

Satoshi Nakamoto’nun zamanında Bitcoin için yayınladığı whitepapere atıfta bulunan Tate, burada vurgulanan şeyin merkeziyetsizlik olduğunu hatırlattı. Günümüzde birkaç farklı kripto para borsasının tüm gücü elinde tuttuğunu söyleyen Tate, sektörün açgözlülere kaptırıldığını düşünüyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment