Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dikkat: Bu Altcoin Ekibi Binance’e Milyonlarca Dolar Aktardı, Fiyat Düşüyor!

Storj Labs ekibi, son 7 gün içerisinde Binance’e 6,25 milyon STORJ aktarırken yapılan benzer bir transferin getirdiği büyük düşüş akıllara geldi. 

Son haftalarda sergilediği yükseliş performansıyla dikkat çeken ve Binance’in vadeli işlemler sıralamasında sık sık birinci sıraya çıkan STORJ, bu sefer de ekip tarafından yapılan yüklü transferle gündeme geldi.

On-chain data analisti The Data Nerd tarafından aktarılan verilere göre Storj Labs ekibi son 7 gün içerisinde Binance’e yaklaşık 2,14 milyon dolar değerinde 6,25 milyon STORJ aktardı.

Verilere göre STORJ ekibi 5 Temmuz tarihinde fiyatta yaşanan ani artışın ardından harekete geçerek kripto para borsası Binance’e 1,22 milyon dolar değerinde 2,5 milyon STORJ transfer etmişti. Söz konusu transfer Storj’da büyük bir düşüşü tetiklemiş, fiyatın birkaç günlük periyotta 0,609 dolar seviyesinden 0,191 dolara kadar %70’e yakın gerilemesine neden olmuştu.

STORJ, ekibin transfer yaptığı günler boyunca yükselmeye devam ederek geçtiğimiz 1 haftalık süre zarfında %37 civarında bir yükselişe tanıklık etti. Ekip tarafından 7 gün içerisinde yapılan transferler dönemi ile benzer bir etki yaratmasa da STORJ fiyatında bir geri çekilme söz konusu ve düşüşün yine derinleşeceği düşünülüyor. Ekibin yükselen fiyatları değerlendirerek satış yaptığı tahmin ediliyor.

16 Eylül’den bu yana ciddi bir düşüş eğilimi gösteren STORJ, CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %13’ten fazla değer kaybederek 0,395 dolar seviyesinden 0,341 dolara kadar geriledi. STORJ, yazım esnasında 0,341 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!