Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dikkat: KuCoin Kripto Para Borsası, 6 Adet Token’i Platformundan Çıkartıyor

Çin tabanlı kullanıcı sayısında popülerliğe sahip olan ve diğer borsalarda olmayan token’leri listelemesi ile bilinen KuCoin kripto para borsası, bugün yaptığı yeni bir duyuru ile bazı projeleri delist edeceğini belirtti.


KuCoin’in platform kurallarına göre 6 adet kripto para biriminin borsadan çıkarılmasına karar verildiğini belirten KuCoin, bunların sırasıyla EncrypGen (DNA), Publica (PBL) Raiden Network Token (RDN), Monetha (MTH),BlockMason Credit Protocol (BCPT) ve Gladius Token (GLA) olduğunu açıkladı.

Kripto para borsasının yaptığı resmi açıklamaya göre para yatırma ve işlemdeki emirler 22 Kasım 2018, Türkiye saati ile 17:00 itibariyle kapatılacak. İlgili trading pariteleri ise 23 Kasım 2018 tarihinde, Türkiye saati ile 09:00 itibariyle kapatılacak. KuCoin borsasından ilgili kripto para birimlerinin çekim işlemi ise 23 Kasım 2019 tarihine kadar sürecek.

Kripto para piyasası özellikle son iki haftadır 2018 yılının en çetin ve sert ayı piyasalarından birisine şahit olmakta. Lider kripto para birimi Bitcoin 6.500 dolarda gezindiği günlerden, 4.200 dolardan sıçrama yaptığı günlere kadar düşüş yaşadı ki bu seviye son 13-14 aydır hiç görülmemişti. Yaşanan düşüşler bir çok kripto para topluluğu üyesinin korkuya kapılmasına ve panik olmasına neden oldu ki bu da zincirleme bir etki olarak düşüşü daha fazla hızlandırdı. Ancak özellikle son iki gündür piyasa dip seviyeyi bulmuşcasına, düşüşleri biraz olsun engellemekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment