Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dikkat: Son Dönemde Popülerleşen Altcoin’de Tokenların Yarısı Ekibin Elinde!

Son günlerin dikkat çeken Solana tabanlı meme coin’inde arzın büyük kısmı porje sahipleri tarafından tutuluyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre meme coin ZACK, büyük bir merkeziyetsizlik sorunuyla karşı karşıya görünüyor.

Veriler en büyük 25 ZACK sahibinin 20 tanesinin geliştiricilerle ilgili cüzdanlardan oluştuğunu gözler önüne serdi. Toplamda 393,66 milyon ZACK bu cüzdanlarda ve söz konusu miktar toplama arzın %41,3’üne denk geliyor. Tüm bu varlıkların satın alma maliyeti ise 4.400 dolar olarak kayıtlara geçti.

“C7ssiU…MSAMnz” isimli bir cüzdan toplamda 7 farklı yan cüzdan oluşturdu. Bunların arasına geliştiricilere ait “8RAMyL…4VhvMg” isimli cüzdan dahil.

Bu cüzdan ZACK henüz yeni piyasaya sürüldüğünde 1,5 SOL karşılığında 51 milyon ZACK satın almıştı. “C7ssiU…MSAMnz” ve oluşturulan diğer 6 cüzdan da Pump.fun üzerinden büyük miktarda ZACK satın almıştı.

D166sF…R4Z34A” isimli başka bir cüzdan da yine ZACK piyasaya sürülür sürülmez on milyonlarca ZACK alımı gerçekleştirmişti. Lookonchin, bu cüzdanların yakından talip edilmesi gerektiğini ve olası bir satış yönlü harekete karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!