Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dip Avcısı Bitcoin Balinası Düştükçe Alıyor: Fırsat Gördü Cüzdanı Doldurdu!

Bitcoin (BTC) balinası son düşüşleri de alım fırsatına çevirerek cüzdanını doldurdu.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir Bitcoin balinası yaptığı alımlarla öne çıktı. Söz konusu balina 2 Ağustos günü 7,39 milyon dolar değerinde 113 BTC satın adlı.

Aynı kişi aylar önce 3 farklı cüzdan aracılığıyla 95,5 milyon dolar değerinde 1.739 BTC satın almıştı. Alım maliyeti 54.923 dolar olarak kayıtlara geçmişti.

Balina 2.804 dolardan 17.366 ETH satın almak için 48,7 milyon USDT harcamıştı. Balinanın Bitcoin fiyatı bu noktalardayken yaptığı alım, yeni bir dip fikrine girmiş olabileceği şeklinde yorumlandı.

Bu büyük alımlar ve balinanın piyasa hareketlerine verdiği tepkiler, kripto para piyasasının dinamiklerini ve büyük oyuncuların stratejilerini anlamak için önemli veriler sunuyor.

Balinanın hareketleri, piyasa trendlerine dair ipuçları verirken, aynı zamanda bireysel yatırımcıların da kendi stratejilerini gözden geçirmelerine yardımcı olabilir. Kripto para piyasası, büyük oyuncuların hamleleriyle şekillenirken, bu tür analizler yatırımcılar için kritik öneme sahiptir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 63.765 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!