Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DOGE Elon Musk’ın “Aya Gidiyor” İfadesinin Ardından Yükselişe Geçti: Dakikalar İçerisinde Yüzde 10

Milyarder Elon Musk, Dogecoin (DOGE) hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Musk’ın açıklamasından sonra DOGE fiyatında yükseliş görüldü.

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, katıldığı bir space yayınında Dogecoin hakkında çarpıcı söylemlerde bulundu. Yaptığı kısa konuşması ile kripto para camiasının ilgisini çeken Musk, Dogecoin’i es geçmedi. Elon Musk, son çöküşün de etkisiyle Twitter kullanımının tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını ifade ederken gelen sorulara yanıt olarak “Dogecoin to the moon” ifadelerini kullandı.

Musk’ın DOGE hakkındaki bu sözlerinin ardından meme token’ın fiyatı yükselişe geçti. CoinGecko verilerine göre Musk’ın açıklamasının ardından DOGE fiyatında dakikalar içerisinde %10 civarında yükseliş yaşandı. Musk açıklamasının devamında, yatımcıların soğuk cüzdanlarda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ya da DOGE tutmasının güvenlikleri açısından iyi olacağını ve bir sorun yaratmayacağını ifade etti.

Musk geçtiğimiz boğa sezonundan beri DOGE hayranı olarak tanınıyor. Mümkün olan her alanda DOGE entegrasyonu için uğraşan milyarder son olarak Twitter ve DOGE hakkındaki açıklamalarıyla gündeme gelmişti. DOGE, Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte yükseliş trendi yakalamış ve %170’e varan artışlar görülmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!