Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Doge Günü Yaklaşırken Gözler Köpek Coinlerde! İşte Doge Gününün Yıldızı Olacak O Coin

Meme coin denilince akla gelen ilk kripto para birimi olan Dogecoin’e ithaf edilen Uluslararası Doge Günü büyük bir heyecanla bekleniyor. Birkaç yıldır 20 Nisan tarihinde kutlanan Doge Günü ile birlikte hangi meme coinlerin ne tür bir trend yakalayacağı kripto gündemini meşgul ediyor. 

Doge Günü genellikle köpek temalı meme coin’in iyi performans gösterdiği ve fiyat artışı yaşadığı bir gün olarak biliniyor. Üstelik Uluslararası Doge Günü kutlamalarında sadece Dogecoin değil pek çok köpek temalı meme coin yatırımcısını sevindiriyor. 

Ünlü milyarder Elon Musk’ın adını duyurduğu ve birkaç kez ralli yaptırdığı DOGE’nin 20 Nisan günündeki performansı, her yıl olduğu gibi bu sene de büyük bir heyecanla bekleniyor. Geçmiş analizlere baktığımızda bu yıl da DOGE ve köpek temalı coinlerde yükseliş beklemek mümkün oluyor.

Örneğin, 2019’un Mart ayında 0,0020 dolar seviyesinden işlem gören DOGE, bir sonraki dönemde 0,0031 dolara yükselmişti. 2020 yılında DOGE, Mart ayında 0,0017 dolar iken Nisan’da 0,0025 dolara çıkmıştı. Ayı piyasasının yaşandığı 2022’de işler beklendiği gibi gitmese de 2023 yılında DOGE yine beklentiler doğrultusunda bir performans sergilemişti. 

2024 yılının Nisan ayının 20’sinde kutlanacak DOGE Günü öncesinde yatırımcılar, her sene olduğu gibi köpek temalı coin’lere ilgi gösteriyor. Yatırımcıların en çok ilgisini çeken projeler arasında ise ön satış coin’leri bulunuyor. 

İndirimli ön satış ile düşük fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcıların dikkatini çeken bir proje, Uluslararası Doge Günü’nü sabırsızlıkla bekliyor. 

Dogeverse Token 6 Milyon Dolara Koşuyor

Köpek temalı meme coin’ler arasına katılan yeni kripto para projesi Dogeverse, düzenlenen ön satış etkinliğindeki performansı ile adından söz ettiriyor. Kısa sürede projede toplanan fonların 6 milyon dolara dayanması, Uluslararası Doge Günü öncesinde heyecan yaratıyor. 

20 Nisan öncesinde köpek temalı bir meme coin satın almak isteyen yatırımcılar, DOGEVERSE sembolü ile karşımıza çıkan ilk gerçek çok zincirli DOGE projesine ilgi gösteriyor. Ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar, 5,5 milyon doları aşıyor. 

Dogeverse platformu, normalde birbirine kapalı olan blok zinciri topluluklarını bir araya getirmeyi ve ekosistemler arası bir bağ kurmayı amaçlıyor. Yenilikçi yol haritasıyla önde gelen blok zincirlerini birleştirmek isteyen proje, inovatif projelere ilgi gösteren yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Polygon, Avalanche ve Base gibi ağları birleştirmeyi hedefleyen projenin native tokeni Dogeverse token satın almak isteyen kripto meraklıları gün geçtikçe artıyor. 

Genellikle şaka temalı olan ve bir işlevselliği bulunmayan meme coin projelerinin aksine yenilikçi bir amaç için geliştirilen Dogeverse, Doge Günü öncesinde en çok tercih edilen ön satış coin’leri arasında gösteriliyor. 

Dogeverse Token Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Dogeverse projesi, blok zincirlerini bir araya getirmek için Wormhole ve Portal Bridge gibi öncü teknolojilerden faydalanıyor. Platform, önde gelen ağlar arasındaki bariyerleri kaldırmayı ve kripto topluluklarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Dogeverse token Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Diğer ağlarla gerçekleşecek bağlantının ön satış bitmeden devreye alınması planlanıyor. Şu ana kadar BNB Zinciri, Polygon ve Avalanche ağı bağlantısının kurulduğu projede Solana ve Base bağlantılarının yakın zamanda hayata geçirilmesi bekleniyor. 

Zincir atlayan köpek Cosmo ile hayat bulan köpek temalı meme coin Dogeverse, kripto evreninde ağlar arası hiper sıçrama yapma yeteneğiyle geliştiriliyor. Proje, topluluğun, ödüllerin ve yaratıcı eğlencenin bir araya geldiği bir evren yaratıyor. 

6 zincir üzerinde başlatılan projenin ön satışında Dogeverse token satın alan yatırımcılar, dilerse tokenlerini diğer zincirler üzerinden talep edebiliyor. Dogeverse token sahipleri zincirler arasında kolayca ve güvenli bir şekilde dolaşabiliyor. 

200 milyar token arzı bulunan Dogeverse tokenin yüzde 15’i ön satış yatırımcılarına, yüzde 25’i proje fonlarına, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 25’i pazarlama çalışmalarına, yüzde 10’u ekosistem fonlarına ve yüzde 5’i borsalara tahsis ediliyor. Ön satışa gösterilen ilginin artması durumunda etkinliğe ayrılan oranın yüzde 28,5’e çıkarılması düşünülüyor. 

Dogeverse token yalnızca zincirler arası bir deneyim sunmakla kalmıyor; aynı zamanda staking gibi özellikler ile topluluğu destekliyor. Şu ana kadar stake edilen DOGEVERSE token miktarı, 8,8 milyarı aşıyor. ETH bloğu başına ödül 6088,28 DOGEVERSE token olarak belirlenirken staking APY’si mevcut oranıyla yüzde 181 gibi yüksek bir noktada konumlanıyor.

Yatırımcılar, aşamalı bir ön satış etkinliğine katılarak Dogeverse token satın alabiliyor. Her aşamada fiyat artırıldığından erken aşamadaki yatırımcılar sonradan katılanlara göre daha çok avantaj elde ediyor. 

Mevcut aşamada Dogeverse token fiyatı, 0,000296 dolar olarak belirleniyor. Bir sonraki aşamada token fiyatı, 0.000297 dolara yükseliyor. Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar,  ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX veya kart işlemleri aracılığıyla indirimli ön satış etkinliğine katılma şansı elde ediyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!