Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin 2025’te Patlama Yapabilir: Fakat Öncesinde Yaşanacaklara Dikkat!

Ünlü kripto yatırımcıları Dogecoin (DOGE) hakkında fiyat tahmininde bulundu.

Gizli kimliğe sahip kripto para yatırımcısı Kaleo, Dogecoin’in 2025 yılında heyecan verici bir yıl geçireceğini öngördü. Ancak, grafiklere göre meme kripto parasının önümüzdeki birkaç ay boyunca “epey sıkıcı” bir fiyat hareketi sergileyeceği belirtti.

Ali, Dogecoin için 0.11 dolar seviyesini ana direnç noktası olarak belirledi. Boğaların bu seviyeyi hedeflemesi, güçlü bir çıkış yapabilmeleri için gerekli. Analitik platformu IntoTheBlock verilerine göre 23.400 adres, 0,11 dolar seviyesinde toplamda 31 milyar dolarlık DOGE bulunduruyor.

Bu arada, Dogecoin ile ilişkili bir token olan First Neiro On Ethereum (NEIRO), Binance borsa listesine girmesinin ardından üç haneli bir fiyat artışı yaşadı.

Neiro, Dogecoin’in internet fenomeni haline gelen ikonik Doge meme’inin arkasındaki köpek Kabosu’nun adıyla ilişkilendirilen Shiba Inu cinsi bir köpek olarak dikkat çekti.

Kabosu Mayıs ayında 19 yaşında vefat etti. Dogecoin’in sahibi Atsuko Sato, Neiro’yu yeni bir evcil hayvan olarak sahiplenmişti. Yeni popülerlik, farklı blokzincirlerde bir dizi rakip token’ın ortaya çıkmasına neden oldu. Ancak Sato, Neiro ile ilgili token’larla herhangi bir ilişkisi olmadığını vurguladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Dogecoin (DOGE), yazım esnasında 0,100 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!