Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin’in 2 Milyar Barajını Geçmesi ile Fiyat Üç Yılın Zirvesine Ulaştı!

Popüler meme coin Dogecoin (DOGE), artan beklentilerle birlikte son 3 yılın en yüksek seviyesine tırmandı.

Dogecoin özelindeki ilgi tekrardan alevlenirken fiyat Aralık 2021’den bu yana gördüğü en yüksek seviyeye ulaştı. Artan beklentilerin merkezinde X’in ödemeler için DOGE’yi entegre etme ihtimali ve Dogecoin günü olarak bilinen 20 Nisan’ın yaklaşması yer aldı. Buna paralel olarak Dogecoin özelindeki açık vadeli işlem miktarı 2 milyar doların üzerine çıktı.

Dogecoin destekçiliğiyle sık sık öne çıkan milyarder Elon Musk, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada X Payments’ın ilk aşamasının kriptoyu içermeyeceğinden bahsetmişti. Fakat X Payments’ın ABD’den çeşitli lisanslar almasıyla birlikte yatırımcıların bu alandaki umudu tekrardan yeşerdi.

Öte yandan 20 Nisan Dogecoin gününde gelebilecek olası bir habere dair beklenti fiyatı yükselten faktörler arasında yer aldı. DOGE, 2021 yılının nisan ayında sergilediği dudak uçuklatan performansla bu günde neler yapabileceğini kanıtlamıştı.

Konu hakkında açıklamada bulunan popüler Dogecoin destekçisi “Mishaboar”, spekülasyonların nereye varacağından emin olmadığını söyledi:

Sevgili Dogecoin, X’in yeni ödeme şubesine ABD’de daha fazla lisans verilmesiyle birlikte, birçok kişi platformda kripto ödemelerinin uygulanması hakkında spekülasyon yapıyor. Geçen yıl Elon, X Payments’ın ilk aşamasının kriptoyu içermeyeceğinden bahsetmişti; şimdi bu durumun değişip değişmediğinden emin değilim.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %6 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 0,21 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!