Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donald Trump İçin Dev Coin İddiası: Resmen Piyasaya Giriyor Olabilir

İki ay önce Solana ağında çıkarılan DJT adlı token, resmen Donald Trump tarafından destekleniyor olabilir.

İddialara göre DJT token, ABD’nin eski başkanı Donald Trump tarafından destekleniyor. İddialar henüz teyit edilmezken DJT fiyatı, iki kattan fazla yükseldi. Bu sırada Donald Trump’tan esinlenilerek çıkarılmış memecoinler, çift haneli oranlarda değer kaybetti.

Barron Trump’ın rolü

Bağımsız medya kuruluşu Pirate Wires, X üzerinden yaptığı paylaşımda, “Söylenenlere göre Trump, Solana’da $DJT (adlı) resmi bir token çıkarıyor” dedi. Ayrıca, bu projeyi Barron Trump’ın yönettiği belirtildi.

Pirate Wires’ın genel yayın yönetmeni ve girişim sermayesi firması Founders Fund’un pazarlama müdürü Mike Solana, bu paylaşımın altında DJT token’ının akıllı sözleşme adresini paylaştı. Bu token, yazım sırasında 280 milyon dolardan fazla piyasa değerine sahipti.

Rug pull yapabilir

Mike Solana, daha sonra Trump ile doğrudan görüşmediğini açıkladı. Solana, ayrıca Trump’ın rug pull yapabileceğini ya da iddiaları yalanlayabileceğini ekledi.

Mike Solana’nın soyadının Solana blockchain’i ile aynı olması ise tamamen tesadüf.

Blockchain veri sağlayıcısı Messari’nin kurucusu Ryan Selkis, Trump’ın resmen bir kripto para çıkarıyor olmasına %50 ihtimal verdi.

Tahmin piyasası Polymarket‘e göre kripto takipçileri, Trump’ın cuma gününe kadar bir coin çıkarmasına %21 ihtimal veriyor.

Martin Skhreli, konuyla ilgili olarak, “Gerçek bir Trump token’ı olduğunu doğrulayabilirim. Bu duruma aşinayım ama bu benim değil, Trump’ın token’ı. Neye inanacağınıza kendiniz karar verin ama resmi bir Trump token’ı olduğundan %100 eminim” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!