Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donald Trump Kripto Paralar İçin Bana Oy Verin Dedi: Biden Bitirmek İstiyor!

ABD başkan adayı Donald Trump, kripto para destekçilerini kendisine yo vermeye davet etti.

Donal Trump kısa süre önce yaptığı bir seçim konuşmasında kripto paralara yer verdi. Joe Biden ve onun ekibinin kripto paralara tamamen karşı olduğunu dile getiren Trump, bu alanda yapıcı ve yenilikçi bir süreç için herkesi kendisine o vermeye davet etti:

Biden kripto paranın ne olduğunu bile bilmiyor. Onlar bu sektöre körü körüne karşılar. Ama ben bu alanda bilgi sahibiyim ve kripto paralara karşı değilim ve yapıcı çözümler getirmek istiyorum. Eğer kriptodan yanaysanız Trump’a oy vereceksiniz çünkü onlar bunu bitirmek istiyorlar.

Donal Trump başkanlığının ilk dönemlerinde kripto paralarla arası çok iyi olan birisi değildi. Fakat süreç içerisinde bir NFT koleksiyonu çıkarması, Bitcoin’in kalıcı olduğuna dair açıklamaları ve kampanyası için kripto para bağışı kabul edeceğini söylemesi bariz bir fikir değişikliğini gözler önüne serdi.

Özellikle mevcut SEC yönetimi, kripto para borsalarına açılan davalar ve Biden’ın kripto paralar karşı sert açıklamaları gibi durumlar, Trump’ı rakibini bu noktan da vurma istediğine itmiş gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!