Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donald Trump Temalı Coinler Ralliye Doymuyor! PlayDoge 500 Bin Dolara Koşuyor

Kasım ayında gerçekleşecek olan ABD Başkanlık Seçimi yaklaştıkça kripto dahil tüm piyasalar adayların söylemlerinden etkileniyor.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın, yakın zamanda katıldığı Liberteryen Ulusal Kongresi’nde yaptığı açıklamalar sonrası Trump temalı coinler ralliye başladı. 

Trump’ın konuşması esnasında kendisini kripto yanlısı olarak nitelendirmesi ve mevcut Başkan Joe Biden’ın “kriptoyu ezme haçlı seferini” sona erdirme sözü vermesi büyük yankı uyandırdı. Trump ayrıca seçildiğinde ABD Merkez Bankası dijital para birimi (CBDC) oluşturulmasını da vadetti. 

Eski Başkan ve yeni aday Trump’ın açıklamaları sonrasında CoinGecko’da yer alan PolitiFi temalı coinler adeta uçuşa geçti. MAGA’daki yükseliş son 7 günde yüzde 67’yi geçerken ConstitutionDAO yüzde 20’den fazla yükseldi. 

BABYTRUMP, FREETRUMP, PTRUMP, STRUMP gibi adında eski Başkan Trump’a yer veren coinler başta olmak üzere Trump temalı projeler yatırımcılarını sevindiriyor. BABYTRUMP yalnızca son 24 saatte yüzde 35’e yakın artarken STRUMP coin’in son 7 günlük performansı yüzde 300 artışa yaklaşıyor.  

CoinGecko verilerine göre PolitiFi coinler kategorisinde yer alan projelerin piyasa değeri de artış trendi gösteriyor. 1,5 milyar doları geçen piyasa değeriyle bu coinler, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla son 24 saatte yüzde 15’e yakın yükselmiş görünüyor. 

Başkan adayı Trump’ın söylemlerinden etkilenen trend coin projeleri arasında ilk üçte yer alan isimler mevcut durumda MAGA, Super Trump ve tooker kurlson oluyor. En çok kazandıran PolitiFi coinleri ise son 24 saatte yüzde 190 artan Super Trump, yüzde 287 artan MAGA PEPE ve yüzde 126 artan Baby Trump olarak sıralanıyor. 

PolitiFi coin projelerinin yanı sıra indirimli fiyatlardan yatırım yapma imkanı sunan ön satış etkinlikleri de yatırımcıların dikkatini çekiyor. Her gün onlarca yeni coin piyasaya adım atarken bazı projeler rakiplerine fark atıyor. Ön satışın ilk gününde 500 bin dolara yakın fon toplamayı başaran PlayDoge, öne çıkan ön satış coinleri arasında yer alıyor. 

PlayDoge Ön Satışı 500 Bin Dolara Koşuyor

İndirimli ön satış etkinliğine katılarak PlayDoge token satın almak isteyen kripto meraklısı sayısı hızla artıyor. Ön satışın ilk gününde 500 bin dolara yakın fon toplamayı başaran PlayDoge, 90’lar meraklısı kripto tutkunlarının radarına takılıyor. 

PLAY sembolü ile karşımıza çıkan 2 boyutlu ve 8 bitlik bir dünyaya sahip PlayDoge, oynadıkça kazandıran özelliği ile dikkat çekiyor. Oyna-Kazan temalı proje, efsanevi Tamagotchi sanal evcil hayvan konseptini dijital kripto ekonomisine entegre ediyor. 

Yüksek çözünürlüklü piksel grafikler, dokunmatik ekran kontrolleri, evcil hayvan etkileşimi ve blok zinciri entegrasyonu ile PlayDoge, 90’ların sanal bebek fenomenini 21. yüzyıla taşıyor.
Bir dönem ortalığı kasıp kavuran sanal bebek konseptini blok zinciri teknolojisi ile bir araya getiren PlayDoge, oynadıkça kazanma imkanı sağlıyor.

PlayDoge’de katılımcılar, elde ettiği başarılar ve tamamladıkları mini oyunlar karşılığında projenin native tokeni PLAY token kazanıyor. BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 tokeni olan PlayDoge token, oyun içi satın almalar ve premium özelliklere erişim için kullanılıyor. 

Katılımcıların ödül kazanabilmesi için PlayDoge sanal evcil hayvanını beslemesi, onunla oynaması, onu uyutması ve tıbbi bakım konusunda ona destek olması bekleniyor. Beklentileri yerine getiremeyen katılımcıların sanal evcil hayvanı aynı sanal bebeklerde olduğu gibi ölüyor ve oyun yeniden başlıyor. 

Oyuncuların liderlik tablosunda yer alarak bonus PLAY token kazanabilmesi için ön satışı devam eden PlayDoge token satın alması gerekiyor. 

PlayDoge Token Nasıl Alınır?

En iyi Oyna-Kazan temalı DOGE oyunu olarak lanse edilen PlayDoge tokenin toplamda 9,4 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 50’si ön satış etkinliğine, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 115’i likiditeye, yüzde 20’si pazarlamaya, yüzde 12,5’i proje fonlamaya ve yüzde 6’sı staking mekanizmasına tahsis ediliyor. 

PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, 40 aşamalı bir şekilde düzenlenen ön satış etkinliğine katılabiliyor. Erken aşamada projeye dahil olanlar borsa listelemeleri öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor. 

Etkinliğin her aşaması için 117 milyon 500 bin adet token ayrılıyor. İlk aşamada 0,005 dolardan satışa sunulan PlayDoge token, son aşamaya gelindiğinde 0,00539 dolara yükseliyor. 

Katılımcılar dilerse satın aldıkları PlayDoge tokenleri stake ederek yüksek APY ve blok ödüllerinden faydalanabiliyor. Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking ödüllerinin, 3 yıla yayılacak şekilde dağıtılması planlanıyor. 

Henüz ilk aşamasında olan ve şu ana kadar toplanan fonlar daha ilk günden 500 bin dolara yaklaşan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, mevcut aşamada token başına 0,005 dolar ödüyor. Yatırımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanarak ödeme yapabiliyor. 

Katılımcılar dilerse referans özelliği ile ekstra PLAY token kazanabiliyor. Öner-Kazan seçeneği sayesinde katılımcılar, tavsiye usulü getirdikleri yatırımcının satın aldığı PLAY token tutarının yüzde 5’ini bonus ödül olarak alabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!