Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donald Trump Yeni NFT Satışı İçin Üstünü Başını Yırtarken Fiyatlar Yükseldi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, dikkat çeken NFT koleksiyonunun üçüncü bölümünü piyasaya sürdü.

Donald Trump 12 Aralık Salı günü “Trump Digital Trading Cards” serisinin üçüncü bölümünü duyurdu. Trump’ın NFT web sayfası üzerinde 99 dolara satılan NFT koleksiyonu beraberinde büyük vaatlerle geldi.

Yapılan açıklamada, söz konusu NFT koleksiyonundan 47 parça veya daha fazlasına sahip olanların Trump’ın tutuklandığı esnada giydiği kıyafetten bir parça almaya hak kazanacaklarına yer verildi.

Bununla elinde 47’den fazla bu NFT’den bulunan şanslı kişiler Trump’ın sarayı olarak bilinen Mar-a-Lago’da bir akşam yemeği şansına sahip olabilecek. Özellikle 47 parça gereksinimi ise Trump eğer 2024 yılında başkan seçilirse ABD’nin 47. başkanı olacağından kaynaklanıyor.

Şimdilik OpenSea üzerinde alım satıma açılmayan MugShot Edition, 31 Aralık 2024 tarihine kadar kilitli kalmaya devam edecek.

Trump’ın bu yeni NFT girişini Trump Digital Trading Cards’ın ilk versiyonunun taban fiyatlarının da yükselmesine yol açtı. Yeni koleksiyon duyurulmadan önce 0,15 ETH taban fiyattan işlem gören koleksiyon, duyurunun ardından 0,18 ETH’ye kadar yükseldi.

ski başkan, bazı insanların kendi kartlarına “pop art ya da modern sanat” dediğini iddia etse de topluluktan bu NFT koleksiyonunun tümüyle bir saçmalık ve dolandırıcılık olduğuna dair sert eleştiriler de geldi. Eski başkan ayrıca NFT koleksiyonu hakkında şunları söyledi:

Keşke bu NFT’lerde göründüğüm kadar iyi görünseydim, size söyleyebilirim ki bana sahip olmadığım kaslı vücudu veriyorlar!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!