Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünya Devi Binance Yapay Zeka Odaklı Altcoin Projesine Yatırım Yaptı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yatırım kolu Binance Labs, 6. kuluçka sezonu programında bir projeye yatırım yaptı.

Binance 16 Ağustos tarihinde yaptığı duyuruda, 6. kuluçka programı kapsamında MyShell isimli kripto para projesine yaptığını duyurdu. MyShell yapay zeka (AI) ekosistemine odaklanmış bir proje olarak öne çıkıyor.

Yapılan açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Binance Labs herkesin AI uygulamaları oluşturmasına, sahip olmasına ve paylaşmasına olanak tanıyan merkeziyetsiz bir AI ekosistemi olan MyShell’e yatırım yaptı. MyShell, dağınık yetenekleri ve açık kaynak modellerini entegre ederek ve yapay zeka ile blockchain’in doğasından yararlanarak, Crypto x AI geleceğinin yolunu açıyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Binance Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He, Binance’in yapay zeka odaklı uygulamalara her zaman büyük ilgi ve destek gösterdiğini aktardı:

Binance laboratuvarları yapay zeka teknolojisinin gücünün farkında ve her zaman yapay zeka destekli tüketici uygulamalarını destekliyor. MyShell’in yapay zeka ve kriptoya dayalı sağlam bir yaratıcı ekonomi geliştirdiğini görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!