Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyaca Ünlü Analist PlanB: Bitcoin İçin Ayı Piyasası Bitti, Tebrikler!

Dünyaca ünlü kripto para analisti PlanB, Bitcoin’de (BTC) ayı piyasasının bittiğini ifade ederken meşhur grafiğini paylaştı.

Bitcoin, 30 bin doların üstünde kalıcılık sağlamaya çalışırken kripto para topluluğunda boğa piyasasına yönelik söylemler hızla artıyor. İçinde bulunduğumuz duruma benzer bir yaklaşım sunan dünyaca ünlü analist PlanB, yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde ayı piyasasının bittiğini belirtti.

Bitcoin için meşhur 200 haftalık hareketli ortalama (MA200) grafiğine yer veren analist, 1,8 milyondan fazla takipçisini “şimdiye kadarki en kötü Bitcoin ayı piyasası” olarak nitelendirdiği durumdan sağ çıktıkları için tebrik etti.

Tebrikler, şimdiye kadarki en kötü Bitcoin ayı piyasasından sağ çıktınız!

Analist tarafından paylaşılan hareketli ortalama grafiğine bakıldığında, Bitcoin’in uzun ve sancılı bir sürecin sonunda MA200’ün üstünde haftalık kapanış yaptığı görüldü. Bitcoin geçtiğimiz dönemlerde MA200 üzerinde kalıcılık sağladığı her seferde bir boğa sezonuna tanıklık etti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,8 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 30.800 dolardan işlem görüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!