Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyaca Ünlü CEO: Bitcoin Bu Formasyon ile Yeni ATH Yapmaya Hazırlanıyor!

Dan Tapiero, Bitcoin’in büyük bir “fincan ve kulp” formasyonu oluşturduğunu ve fiyatın yeni bir ATH’a hazırlandığını söyledi.

10T Holdings CEO’su Dan Tapiero Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in (BTC) büyük bir yükselişe hazırlandığını ve devasa bir boğa formasyonu oluşturduğunu ifade etti. Tapiero’ya göre Bitcoin, yıllardır süregelen bir “fincan ve kulp” yapısı oluşturuyor ve bu yapı Bitcoin’in 2024 Mart zirvesi olan 74.000 dolar seviyesini aşmasına yol açacak.

Bu formasyon genellikle bir yükseliş devam modeli olarak kabul edilmektedir ve yatırım varlığının önemli bir direnci kırmadan önce akümüle olduğunu ya da bir diğer ifade ile “dinlendiğini” göstermektedir. Tapiero da bu yükselişin süreceğini düşünse de Bitcoin’in bu kırılmadan önce bir süre yatay daha hareket edebileceğini belirtiyor.

Tapiero ayrıca Çin’in ekonomiyi canlandırmak için likiditeyi artırmasının Bitcoin için büyük bir boğa katalizörü olduğunu vurguladı. Ünlü CEO ayrıca bu durumun kripto piyasasında güçlü bir yükselişe yol açabileceğini dile getirdi.

PitchBook verilerine göre kripto para ve blockchain şirketlerine yatırım yapan 10T Holdings, 2023 itibarıyla toplamda 1,2 milyar dolar değerinde varlığı yönetiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!