Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyaca Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Halving’i Kıtlık Getirecek: Yükseliş İçin Yol Var!

Küresel yatırım şirketi Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci, Bitcoin’de (BTC) yükselişlerin devam edeceğini düşünüyor.

Anthony Scaramucci kısa süre önce CNBC’ye verdiği demeçte, Bitcoin hakkında konuştu. Bitcoin’in 2024 yılı itibariyle adeta “geri döndüğünü” belirten CEO, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylarının bu konuda oldukça kritik bir rol üstlendiğini hatırlattı.

Altın ETF’inin 10 milyar dolara ulaşmasının 1 yıl sürdüğünü fakat Bitcoin için bunun 1-2 aylık süreçte ulaşılan bir hedef olduğunu söyledi. Spot Bitcoin ETF dalgasının devam edeceğini düşünen deneyimli isim, artan ilgiyle birlikte Bitcoin’in daha yüksek seviyelere ulaşacağını öngördü.

Özellikle 19 Nisan tarihide gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasıyla (halving) arz özelinde müthiş bir kıtlık dalgasının başlayacağını ve güncel talebin devam etmesi durumunda ciddi bir alım baskısı oluşacağını kaydetti:

ETF özelindeki artan talep, yaklaşan halving olayı ve global benimseme gibi faktörler göz önüne alındığında Bitcoin’in daha gidecek yolunun olduğunu düşünüyorum.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!