Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyaca Ünlü Megastar İçin Yeni FTX İddiası: 100 Milyon Dolarlık Yalan

ABD’li megastar Taylor Swift’in iflas eden kripto para borsası FTX ile sponsorluk pazarlığının Swift tarafından reddedildiği iddiaları, konuya aşina kaynaklar tarafından yalanlandı.

New York Times’ın (NY) konuya aşina kaynakların ifadelerine dayandırdığı 6 Temmuz tarihli haberine göre Taylor Swift’in iflas eden kripto para borsası FTX ile sponsorluk pazarlığını feshettiği iddiaları gerçeği yansıtmıyor.

Geçtiğimiz nisan ayında yayınlanan bir podcast’te FTX ile sponsorluk anlaşması imzalayan ünlülere karşı yasal bir mücadeleyi yürüten Adam Moskowitz, basketbol yıldızı Shaquille O’Neal ve futbolcu Tom Brady’nin aksine Swift’in 100 milyon dolar olduğu söylenilen sponsorluk anlaşmasını reddettiğini öne sürmüştü. İddialara göre Swift, geçtiğimiz yılın ilkbaharında FTX’in CEO’su olan Sam Bankman-Fried’a (SBF) sattıkları ürünlerin menkul kıymet olmadığını kanıtlayıp kanıtlayamayacağını sormuş ve pazarlıktan ayrılmıştı.

İddialar üzerine sosyal medyada birçok kullanıcı, Swift’in iş zekasını övmüş ve bu yasal sorumluluktan akıllıca bir yöntemle kurtulmasını tebrik etmişti. Ünlü yatırımcı Elon Musk dahi sosyal medya üzerinden Swift’i tebrik eden kişiler arasında yer almıştı.

Ancak NY’a konuşan kaynaklar, durumun iddiaların aksi yönde gerçekleştiğini ortaya koydu. Kaynaklar, altı aydan uzun süre devam eden pazarlıklar sonucunda anlaşmanın SBF tarafından bozulduğunu ve Swift ekibinin bu duruma oldukça üzüldüğünü dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!