Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Zengin Kraliyet Ailesi Üyelerinden Birisi, Lihtenştayn Tabanlı Kripto Para Fonuna Yatırım Yaptı!

Dubai tabanlı bir firma olan ve kraliyet ailesi üyesi ile Emirates Group İcra Kurulu Başkanı Ahmed bin Saeed Al Maktoum tarafından yönetilen Saeed Group, yakın zamanda Lihtenştayn tabanlı bir kripto para fonuna yatırım yaptı.

Invao olarak bilinen kripto para fonu, temel olarak blockchain ve kripto para startup firmalarına yatırım yapmakta. Saeed Group tarafından yapılan basın açıklamasında, Invano’nun özellikle Birleşik Arap Emirlikleri bölgesinde daha fazla yatırımcıya ulaşması için Ahmed bin Saeed Al Maktoum’un bile bizzat yardım edeceği vurgulandı. BAE tabanlı yatırımcılar bu destek karşılığında kripto para ve blockchain piyasasında yer alan fırsatlardan istifade etmeyi ve Invao’nun yardımı ile kilit yatırımlar yapmayı planlamakta.

”Blockchain yatırımları için uluslararası ortağımız olarak INVAO’yu seçtik çünkü bu firmanın Birleşik Arap Emirlikleri içerisinde dijital varlıklar için değişim sürecini hızlandıracağına ve bu bölgedeki yatırımcılar için daha gelişmiş bir piyasaya erişimi sağlayacağına inanıyoruz.”

Invao CEO’su Frank Wagner ise konu hakkında yaptığı açıklamada ortak girişimin Birleşik Arap Emirlikleri 2021 Yılı Blockchain Stratejisi isimli plan için de kilit bir role sahip olacağını ifade etti. 2018 yılının Nisan ayında duyurulan bu plan, hükümet tarafından desteklenmekte ve 2021 yılına kadar Dubai’yi ciddi anlamda blockchain merkezi yapmayı planlıyor. Hükümet söz konusu projenin kendilerine her yıl 3 milyar dolar civarında kazanç getireceğini ve tasarruf ettireceğini açıklamıştı.

Görünüşe göre ayı piyasasına rağmen kripto para ve blockchain firmaları hala yatırım almayı sürdürmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment