Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın İlk Kripto Para Ekonomi Kanalı: Coin News Channel!

Dünyanın ilk kripto para birimi ekonomi haber kanalı olma gibi büyük bir unvana sahip olan Coin News Channel, yayına girmek için gün sayıyor.

Yeni haber kanalı, kripto para birimleri ekonomisine ilgi duyan 120 milyondan fazla kişiye 7/24 İngilizce yayın yapacak. Firma yaptıkları açıklamada izleyicilere uydu, kablolu yayın, internet ve buna benzer bütün platformlardan yayın yapmayı ve sıcak gelişmeleri en hızlı, en güvenilir ve en objektif şekilde anlatmayı vaat ediyor.

Coin News Channel platformunun merkezi Londra’da olsa da, Doğan Medya grubunda finans yöneticisi olarak görev almış Ali Eşelioğlu, Celal Pir ve Nuri Çolakoğlu gibi isimler tarafından yayın hayatına hazırlanacak. Yapılan açıklamada kanalın güncel ve doğru bilgi paylaşıp, gelişmeler hakkında yorum yapacak, kripto para birimi ekonomisi hakkında ciddi bilgi birikimine sahip analistler, akademisyenler ve uzmanlar ağırlayacağının altı çizilmekte.

New York, Frankfurt, Paris, Moskova, Şangay, Singapur hatta Tokyo içerisinde bulunan haber ekipleri sayesinde kripto para piyasasındaki yeni gelişmeleri en hızlı ve devamlı olarak vereceği iddiası da gerçekten desteklenebilir kanıtlara sahip.

Bunun yanı sıra kanalın sadece haber alma veya yayma konusunda değil, aynı zamanda haber üretme ve ‘editleme’ konusunda da aynı oranda tecrübeye sahip olduğu ifade edilmekte. Basın açıklamasında vurgulananlara göre, Coin News Channel’ın haberleri ve gelişmeleri, bir çok haber kanalını yönetmiş sektörün profesyonel isimleri tarafından düzenlenmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment