Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Efsanevi Ekonomist Yükseliş Şartlarını ve “En Az” 15x Yapacak Altcoin’i Açıkladı!

Ticaret efsanesi makro ekonomist Henrik Zeberg, bir altcoin için dikkat çeken yorumlar yaparken 15x’lik hedefini paylaştı. 

Ekonomist Zeberg Twitter’dan yaptığı açıklamada, doların güç kaybının kripto para piyasasına yeni bir soluk getireceğini söyledi.

Ekonomist  ayrıca ABD’de düşük tahvil getirilerinin ve doların diğer itibari paralara karşı değer kazanmasının kripto paralar gibi risk varlıklarının yükselişi için mükemmel bir ortam hazırladığını ifade etti.

Altcoin ismi verdi!

Kripto para rallisinde dahil olmak için JasmyCoin’e (JASMY) gözünü diktiğini belirten ekonomist, kripto parada üçüncü dalga yaşandığını ifade etti.

Resim

Zeberg bir sonraki aşamanın yaza doğru dolar endeksi (DXY) düşerken geleceğini belirtirken sonbaharda desteğe geleceğini belirtti.

Ekonomistin JASMY için yalnızca 0,3 dolar olabileceğini ancak kendisinin daha yukarıları istediği de paylaşımı arasında yer aldı.

CoinGecko verilerine göre JASMY’nin halihazırda 0,02 dolar seviyelerinde olduğu dikkate alındığında ekonomist minimum 15x’lik bir performans bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!