Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Efsanevi Risk Sermayedarı: Kripto Paralar 2019 Yılında Güvenli Bir Liman Olmayacak

1 Ocak tarihinde yayınlanan bir blog gönderisinde yer alan bilgilere göre, Fred Wilson kripto para birimlerinin 2019 yılında ”zayıflayan ekonomi” dönemi boyunca bile güvenli bir liman olmayacağını iddia etmekte.

Efsanevi risk sermayedarları arasında yer alan Amerikalı Fred Wilson, zamanında Twitter, Tumblr, Zynga ve Etsy gibi girişimlerde payı olan ve bunlara yatırım yapan bir isim. Wilson bunun yanı sıra New York tabanlı risk sermayesi firması Union Square Ventures platformunun da kurucu ortağı.

Wilson, ”2019 yılında ne olacak” isimli bir gönderide, hisse senetlerinde ayı piyasasına girileceğini, ”zayıflayan” bir ekonominin görüleceğini ve küresel ekonomi konusunda yatırımcıların özellikle startup sektörüne endişe ve korku ile yaklaşmalarına neden olacak birden fazla majör olayın yaşanacağını vurguladı. Ancak Wilson bütün bu tahminlerin yanında, kripto para birimlerinin zayıflayan ekonomi döneminde bile güvenli bir liman olmayacağını ancak yine de ”2019 yılında kripto dünyasında hayat belirtileri” olacağını düşünmekte.

Wilson, 2019 yılında başlayacak boğanın ayak seslerinin, 2017 yılında verilmiş sözlerden geleceğini düşünüyor ve bunların arasında madencilik yazılım projesi Filecoin, blockchain tabanlı ödeme projesi Algorand ve görünüşe göre piyasada ”yeni nesil” akıllı kontrat platformu olarak bilinen ve Ethereum’a rakip olacağı iddia edilen birkaç akıllı kontrat platformu yer alıyor.

Bunun yanı sıra Wilson’a göre stabil koinler de 2019 yılında ciddi bir ilerleme elde edecek ve önemli ölçüde sektörde yer edinecek. Wilson’un 2019 için bir diğer ilginç tahmini ise, Trump’ın 2019 sonuna kadar Robert Mueller ile ilgili konulardan dolayı başkanlıktan indirileceği.

Bakalım zaman bize neler gösterecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment